divendres, 20 de maig del 2011

Construmat II

Una de les grans novetats del Construmat d'aquest any és què demà dissabte estarà obert al públic no professional. Això intenta en un moment de crisis acostar tots els possibles clients del món de la construcció a una fira que fins ara era distant i no es solia preocupar en excés del destinatari final de les construccions.

En què es notava això? Com és lògic no li vendràs segons quin element a un client minorista però els diferents estands mostraven algunes opcions interessants. Per una banda eines de qualitat a uns preus correctes, així com coles i silicones. Però també productes més interessants com uns vinils per a finestres dels quals us vull parlar.

El cas en particular que us vull parlar és el de l'empresa Réflectiv. Una casa francesa que es dedica a crear làmines autoadhesives per a finestres. El seu sistema és simple, rotlles autoenganxables (com un cromo dels que teniem quan erem petits) que són tan senzills d'instal·lar com netejar la superfície, presentar el rotlle, treure la capa de protecció enganxar i passar l'espàtula.

Funció d'això? Molts tipus, per una banda purament estètics, sanefes, colors, efecte mirall, de seguretat, però també n'hi ha un de molt interessant, protecció al sol, venen làmines que reflecteixen fins a un 79% de la radiació que incideix sobre el vidre. Això és prou interessant en alguns dels tancaments de les nostres llars.
No sé si realment arriba a aquests extrems i tampoc crec que sigui realment la solució definitiva, però té avantatges de rapidesa i economia, que no són gens menyspreables

Us deixo l'enllaç a la web de la casa, en francès, però es pot entendre. Réflectiv
Nota: Imatges extretes de la seva web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada