dijous, 21 d’abril del 2011

Teotihuacan: Ciutat dels Déus

Fa una setmana us parlava d'una exposició que havia pogut visitar al Caixa Fòrum de Barcelona, avui us en proposo un altre, pels que us quedeu aquests dies a Barcelona, i tingueu ganes d'anar a alguna exposició.

Es tracta de l'exposició Teotihuacan: Ciutat dels Déus, tracta sobre com era la vida a aquesta ciutat. L'exposició gira al voltant de diferents temes, com l'arquitectura i l'urbanisme, l'art, la política, l'economia, les seves creences.

Fins aquí suposo que direu que bé una altre exposició, però crec que és interessant. Per a que us en feu una idea Teotihuacan va ser la primera gran urbs d'Amèrica. Era una ciutat situada a uns 50km de l'actual Ciutat de Mèxic, i en el moment de la seva màxima esplendor ocupava una superfície de 20km i va arribar gairebé a 200.000 habitants, per a què us imagineu el moment històric la ciutat va ser habitada durant uns 800 anys del segle I aC al VII dC.


El significat del seu nom, és lloc on neixen els Déus, i en certa manera per això és considerada com l'arrel de la majoria de pobles de la zona de Mèxic.

Molt recomanable la visita, és bastant extraordinari el grau de detall i perfecció que tenen alguns dels elements exposats.
Per aquells interessats;
Lloc: Caixaforum Barcelona,Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8
Horari, De diumenge a divendres de 10 a 20h i dissabte de 10 a 22h
Fins al 19 de juny

I pels més mandrosos, ocupats, o que sigueu de lluny de Barcelona, també podeu fer una visita virtual:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada